یادگیری طراحی سایت Fundamentals Explained

از افزونه‌های منقضی شده به هیچ وجه استفاده نکنید. افزونه‌ها باید بطور منظم بروز شوند. چنانچه دیگر بروز نشدند آن‌ها را با یک افزونه مشابه جایگزین کنید.

 شرکت­ های هاستینگ، به غیر از فضای میزبانی خریداری شده، یکسری امکانات رایگان دیگر برای استفاده در…

واکنش‌گرا بوده و در تمامی دستگاه‌های هوشمند قابل نمایش و استفاده باشد.

اهمیت طراحی صفحه اصلی طراحی صفحه اصلی باید به گونه‌ای باشد که کاربران به راحتی به اطلاعات…

در این صفحه ما سعی کرده ایم که با ارائه فیلم های آموزشی مفید، آموزش های لازم را جهت یادگیری و پیاده سازی یک وب‌سایت کامل و قدرتمند به شما آموزش دهیم.

نمونه کار سایت برای نمایش به مشتری در این قسمت از آموزش وردپرس قصد داریم درباره نمونه…

سازگاری افزونه‌ها با یکدیگر و با قالب وردپرس را در نظر گرفته و حواستان به این موارد باشد.

ما در این دوره از ابزارهای قدرتمند و محبوبی همچون المنتور و قالب آسترا استفاده می‌کنیم تا شما را با جدیدترین تکنیک‌های طراحی وب آشنا کنیم.

این قالب‌ها را می‌توان به راحتی نصب و سفارشی‌سازی کرد تا با نیازهای خاص وبسایت شما مطابقت پیدا کنند.

پس از ورود به این بخش گزینه public_html را پیدا کرده و وارد آن شوید. تمامی محتویات پوشه وردپرس را باید در این بخش بارگذاری کنید.

حالا که دانستیم چرا باید برای کسب و کارمان سایت داشته باشیم به آموزش طراحی سایت رایگان بصورت مرحله به مرحله می‌پردازیم که به سادگی بتوانید سایت خود را بسازید و طراحی کنید.

این روزها افراد بسیاری به سمت کسب و کارهای آنلاین روانه می‌شوند. پس باید به دنبال بستر مناسبی نیز برای این منظور باشند که آموزش طراحی سایت از مبتدی تا پیشرفته بدون کد نویسی ایمن‌ترین و مطمئن‌‌ترین بستر قطعا سایت است. برای شما که کار با وردپرس را می‌دانید یا به زبان‌های طراحی سایت مسلط هستید، قطعا راه پردرآمدی است تا یا کسب و کار خود را راه انداخته یا بصورت فریلنسری مشغول طراحی وبسایت شوید.

نصب وردپرس یکی از ساده‌ترین فرایندها در میان سیستم‌های مدیریت محتوا است. شما می‌توانید به راحتی وردپرس را روی سرور خود بارگذاری کنید و فرایند نصب را از طریق یک واسط کاربری گرافیکی دنبال کنید.

حضور صفحه‌‌سازها در وردپرس انقلاب عظیمی در امر سفارشی سازی و ساخت انواع صفحات گرافیکی بدون استفاده از کدنویسی بود. صفحه‌سازهایی مانند ویژوال کامپوزر که روی کار آمد در ابتدا امکانات محدودی داشت اما به مرور زمان رشد کرد و تبدیل به صفحه‌ساز قدرتمندی شد که بسیاری از طراحان با آن کار می‌کردند و از طرفی صفحات فرود یا لندینگ را می‌ساختند همچنین بسیاری از قالب‌ها دیگر مجهز به این صفحه ساز شده بودند تا افراد راحت‌تر بتوانند صفحاتی گرافیکی بسازند.

منبع

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *